Alles over motorrijden

Evenementen

For up to £250 Bonus for sports, use our exclusive bet365 Bonus www.abonuscode.co.uk Claim your bonus and start betting at bet365 now.

5e editie voor het goede doel!

We organiseren dit jaar voor de 5e keer de Motortoertocht voor het Goede Doel en de naam zegt het al ; voor een goed doel. Want de opbrengst van iedere editie gaat naar een goed doel. De opbrengst van dit jaar gaat naar stichting Muziekids en dan speciaal de Guus Meeuwis Muziekids Studio in Het ETZ Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg.

Voor de deelnemers aan de Motortoertocht is het een compleet verzorgde dag inclusief lunch, koffie, ijsje, een leuk aandenken en heb je de keuze uit twee afstanden, begeleid of solo rijden en kun je aansluiten bij de gezellige barbecue. Voor motorrijders die van ver moeten komen is afstand geen excuus! Je kunt namelijk bij ons op de camping overnachten. Je bent er de ochtend van Motortoertocht voor het Goede Doel dan lekker op tijd bij en je begint fris aan de tocht, zonder dat je al een lange rit "in de kont hebt zitten"! Verblijf bijvoorbeeld in één van de fantastische, compleet ingerichte boomhutten voor 6 personen.

Op zowel zaterdag 15 als zondag 16 september kun je tevens genieten van meer dan 60 verschillende soorten bier en diverse optredens tijdens het Bierfestival voor het Goede Doel! De opbrengsten van dit bierfestival gaan, net als die van de Motortoertocht voor het Goede Doel, naar stichting Muziekids.