Alles over motorrijden

Test & First Rides

For up to £250 Bonus for sports, use our exclusive bet365 Bonus www.abonuscode.co.uk Claim your bonus and start betting at bet365 now.

Peter's Column #1: Rijden in de winter is niet fijn.

Hallo motorvrienden en vriendinnetjes! Mag ik me even voorstellen: Mijn naam is Peter en ik ben allereerst een fanatiek motorrijder. (Bijna) alle motoren zijn mooi en het rijden erop is nog veel mooier. 

Op mijn YouTube kanaal “Motor Test TV” maak ik bijna wekelijks filmpjes over motorrijden. Waarvan o.a. de testvideo’s hier op de site van Motor-rijden.nl te zien zijn. Vanaf begin 2018 zal ik hier maandelijks een korte column schrijven,die jullie hopelijk leuk vinden om te lezen. Hierbij de eerste.

Rijden in de winter is niet fijn.

Het is weer zover; kou, wind, sneeuw en regen. Ik hou er niet van en zal dat waarschijnlijk ook nooit doen. Maar toch zie ik jullie weer elke dag, mijn collega motorfielen. Dik aangekleed en soms zelfs op een speciale pekelfiets. Zijn jullie nou echt zo gek? Of zijn jullie helden? Helden die de winter temmen alsof het niets is.

Met winter rijden is:

rubber dat nooit op temperatuur zal komen,roest op plaatsen waarvan je niet eens wist dat het kon, automobilisten die je meer dan ooit over het hoofd zien en dan die koude vingers, die verschrikkelijke koude vingers!! Toch heb ik veel respect voor de winterrijder en ben ik stiekem wel jaloers. Want mijn motor staat ingepakt, wachtend op betere tijden. Maar jij, jij rijdt daar gewoon en weet je blijkbaar af te sluiten voor alle ellende.

Of lukt jou dat ook niet? Maar zit je liever verkleumd op de motor dan dat je een dag niet gereden hebt. Liever gewoon weer lekker tussen de file door, in plaats van suf aansluiten achteraan in de rij.

Rijden in de winter is niet fijn???? Maar het is wel rijden!!